Leestijd: ongeveer 1 min

En ineens valt het kwartje! Daarnet, toen ik piano aan het spelen was. Zo'n heerlijk zondagochtendmoment, ik achter de piano, Dylan met de iPad, Brenny aan de koffie. ik speelde het melodietje wat ik van de week maakte, of "waartoe ik me geïnspireerd voelde" is misschien een betere omschrijving. Want die melodieën 'gebeuren' me gewoon. Ik probeerde die dag weer wat contact te maken met mijn rust in een te volle dag, en toen ontstond een melodie.

Hij ontroerde me diep. En vanochtend was ik 'm weer aan het spelen, en snapte ik ineens wat deze melodie doet. Hij brengt je bij je hart. Het zingen van deze melodie brengt ontroering teweeg, maar ook ontspanning, het raakt je aan in de diepere lagen van je zijn. En ik vermoed dat het nog sterker werkt als je dat met een groep mensen doet! En dat is wat ik ga doen, op 7 november, in Het Prinsentheater, in een Mini-Workshop van 20.00-21.00 Dan zingen we onder andere deze melodie. Heartsong. Ik ben benieuwd wat het met jou doet!

Ik ben altijd huiverig om dit soort dingen hardop te zeggen, bang dat je me te zweverig vindt. Maar door het kwartjesmoment van vanmorgen realiseer ik me dat dit helemaal niet zweverig is! Het zingen met als doel om contact te maken met jezelf en met elkaar is van alle tijden. Het brengt verbinding, plezier én energie! En dat is wat we toch allemaal willen! Zin om mee te zingen?

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok