Toen Het Glazen Huis in Groningen stond werd ik, net als zovelen, aangestoken door het Glazen-Huis-virus en vond ik het enorm fijn om iets te kunnen doen voor anderen. Ook dit jaar ga ik mijn talenten weer inzetten voor Serious Request. Dit jaar heb ik opnieuw de Stedelijke Muziekschool bereid gevonden mij te ondersteunen. Op zaterdag 22 december van 14.00-15.00 geef ik in de Concertzaal van de Muziekschool (SintJansstraat 7) een korte workshop Zingen voor Serious Request, waarvan de opbrengst net als vorig jaar weer volledig naar Serious Request gaat!

Wat jij kunt doen? Het is super als je mee komt zingen! Ga dan naar de actie-stie van 3FM: www.kominactie.nl/zingenvoorseriousrequest. Daar zie je mijn actie. Ondaraan zie je een grote rode knop met “Doneer” staan. Doneer €15, meer mag altijd, alles gaat naar het terugdringen van babysterfte. Print je betalingsbewijs uit als entreebewijs en neem dat mee op 22 december!
Verder kun je actie enorm helpen door dit bericht door te sturen naar zoveel mogelijk van je vrienden en bekenden. Denk daarbij aan e-mail, maar ook aan Facebook, Twitter, Hyves etc.

Help je me mee? Kijk voor meer info op http://www.happyvoice.nl/serious-request Ik streef dit jaar naar 100 deelnemers en dus naar €1500 voor Serious Request!!! Baby’s worden tenslotte geboren om te leven! Dank voor je hulp!

Ellen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok